Speciaal voor zieke kinderen

Een ziek kind is ontzettend vervelend voor kind én ouders. Speciale aandacht en zorg is nodig! Voor een kind is het al heel spannend om bijvoorbeeld in het ziekenhuis te zijn. Om een kind meer te leren over het ziekenhuis, de zorg en alles wat er gebeurt heeft het Spaarne Gasthuis het ‘Beterboek’ ontwikkeld. Een boek voor kinderen om hun tijd in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Natuurlijk naast de beste zorg door de beste specialisten! Research Manager is sponsor van dit initiatief! Het belangrijkste voor ons is het kunnen leveren van de beste zorg. Het Beterboek is daar een mooi onderdeel van.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deel dit bericht op:

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.