Onze diensten

Easy eCRF setup

Het opzetten van je eCRF gaat met deze tool wel erg makkelijk. Maak gebruik van een uitgebreide set aan variabelen en mogelijkheden om snel je vragenlijsten en dataset op te bouwen. Bouw direct je validaties in en controleer de data-invoer in de Test modus.

Randomiseren en Stratificeren

Onze randomisatie tool biedt je de mogelijkheid om eenvoudig gebruik te maken van diverse randomisatie methoden, zoals (random) block randomisatie, eenvoudige randomisatie of minimisatie. De tool maakt het mogelijk om simpele en complexe randomisatie armen en stratificatie klassen te definiëren.

Vragenlijsten digitaal versturen naar patiënten

Met Patiënt Self Service kun je voor elke vragenlijst een afzonderlijk verzendschema opstellen, waardoor patiënten eenvoudig online en op een veilige manier vanaf elke willekeurige locatie vragenlijsten kunnen invullen. Vanuit één overzicht kan de response en de voortgang eenvoudig worden ingezien.

SAE en SUSAR notificaties

Met deze tool kun je binnen een onderzoek voor verschillende events notificaties inregelen zodat dit proces geheel geautomatiseerd zal verlopen op het moment dat er een SAE, SUSAR of SADE wordt aangemeld.

Data koppelingen

Gegevens uit externe bronnen en bestanden importeren of koppelen? Met deze service kunnen wij (on)gestructureerde data uit verschillende bronnen rechtstreeks in Data Management importeren. Daarnaast kan onderzoeksdata naar verschillende formaten zoals Excel en SPSS worden geëxporteerd.

Voorraadbeheer en uitgifte

Met de tool Voorraadbeheer kunnen bijvoorbeeld geneesmiddelen of devices voor een onderzoek worden beheer, gelogd en uitgegeven. Je hebt direct inzicht in de actuele voorraad per site en krijgt automatisch notificaties wanneer voorraad dient te worden aangevuld. De tool Voorraadbeheer is eenvoudig te koppelen aan de Randomisatie tool.

Vinden van patiëntpopulaties

Met deze service kun je op basis van inclusie parameters in (on)gestructureerde data (vrije tekstvelden) zoeken naar patiëntpopulaties. De gevonden populaties en bijbehorende data kunnen eenvoudig worden ingelezen in het eCRF.

Predictie modellen

Met deze service kunnen wij je ondersteunen om met behulp van algoritmes bepaalde uitkomsten te voorspellen op basis van de bestaande data. Daarnaast kan worden geverifieerd of je wel de juiste data verzameld om de onderzoeksvraag te kunnen beantwoorden.

Multi/Single center onderzoek

Het Research Manager Onderzoeksplatform is volledig geschikt voor zowel Multi als Single center onderzoek. Zo verzamel je eenvoudig onderzoeksdata per site, maar heeft ook elk deelnemend centrum toegang tot het studiedossier en kan direct inzien wat de status van de lokale haalbaarheid per site is. Via de verschillende rollen en rechten kunnen sites volledig gescheiden maar op een veilige manier samenwerken.

Standaard gevalideerde vragenlijsten

Met deze service kan gebruik worden gemaakt van een bibliotheek met een ruim aanbod aan gevalideerde vragenlijsten. Deze vragenlijsten kunnen nu in elke gewenste studie worden gebruikt. Hiermee wordt veel tijd bespaart bij het bouwen van het eCRF en vermindert het de kans op fouten.

Data Management Services

Met deze service kunnen onze consultants je ondersteunen bij het ontwerpen van eCRF’s en opzetten, dataverzameling en managen van het onderzoek.

Patient Journey

Hiermee staat de patiënt centraal. Voor welke herleidbare gegevens geeft uw patiënt toestemming? Met deze service kunt een patiënt journey opzetten die bestaat uit het verzamelen van relevante data gericht op het perspectief van de patiënt.

FAIR

Alle data wordt volgens het FAIR principe opgeslagen waardoor dit met alle mogelijke systemen kan worden uitgewisseld en bestaande data toegankelijker worden voor onderzoekers.

Audit trail

Door steeds strengere wet- en regelgeving is een audit trail van essentieel belang. Met onze audit trails worden alle handelingen en wijzigingen per gebruiker en patiënt vastgelegd.

Zo voldoet u aan de wetgeving zonder er verder administratieve lasten bij te krijgen.

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!