Social-visuals5

In deze rubriek geven wij jullie graag inzicht in een dag met een van onze collega’s. Deze week aan het woord: onze collega Leonie van de marketing afdeling.

Hoe begint jouw dag?

Leonie: De dagen dat ik op kantoor ben sta ik rond 7.45 op. Mijn reistijd naar kantoor is gelukkig maar 5 minuutjes op de fiets waardoor ik iets later kan opstaan.

Ochtenden zien er bij mij thuis vaak hetzelfde uit. Na het aankleden en opmaken geniet ik beneden van mijn ontbijt en een kop koffie samen met mijn vriend Roel en onze kat Dirk. We praten even over hoe onze week eruit ziet en gaan dan allebei onze spullen pakken voor werk.

Ik fiets rond 8.45 weg en arriveer 5 minuten later op kantoor.

Hoe start je jou werkdag op? Wat doe je als allereerste (na de koffie natuurlijk)? 

Leonie: Wij starten onze werkdag altijd met een marketing en sales dagstart. Hierin bespreken wij wat we die dag gaan doen en nemen samen belangrijke update door. Op deze manier blijven we allemaal op de hoogte van waar we mee bezig zijn en kunnen we samen sparren over relevante onderwerpen.

Daarna start ik met het doornemen van mijn mailbox. Als marketeer heb ik natuurlijk ook veel contact met externe partijen. Constant blijven communiceren is erg belangrijk en bepaalt voor een groot deel ook hoe mijn agenda er uit komt te zien.

En daarna?

Leonie: Momenteel ben ik bezig met onze content kalender voor de rest van het jaar. In deze kalender staat een overzicht van wat, wanneer, voor wie en op welk medium wij willen communiceren. Op deze manier kunnen wij hier consequent mee te werk gaan en blijft onze content doorgaan, zelfs al zou ik 2 weken op vakantie zijn. Als ik overzicht heb over wat er gepost kan worden, kan ik daar ook op inspelen met themas en trends. Deze planning geeft mij veel grip op mijn werk.

Hoe ziet jouw lunch eruit?

Leonie: Tijdens de lunch ga ik met mijn collegas vaak naar de supermarkt om de hoek, of halen we af en toe een broodje. Vandaag is het dat laatste geworden. Een van de voordelen aan een kantoor in de binnenstad van Deventer is dat je kan genieten van alle lokale bistro’s en bakkerijen.

Leonie: Na de lunch ga ik bezig met onze online Marketing. Ik check welke campagnes er lopen en wat de performance daar van is. Ook check ik maandelijks onze zoekwoorden en werk ze bij waar nodig. Het up-to-date houden van alle campagnes is erg belangrijk, op deze manier kunnen wij de juiste doelgroep bereiken met onze diensten.

Weer naar huis, wat doe je als je thuiskomt?

Leonie: Om 17.00 is het weer tijd om in te pakken en naar huis te gaan. Samen met collega’s sluiten we het pand af en vertrekken we allemaal richting huis. Ik ga vaak nog even langs de supermarkt voor het avondeten en dan kan ik thuis meteen hier aan beginnen. Na het eten is het tijd voor een beetje ontspanning, dit is voor mij vaak een mooie wandeling langs de Ijssel of als het regent lekker Netflixen.

Benieuwd hoe een dag van mijn andere collega’s eruit ziet? Houd ons blog in de gaten.

Leave a comment