Evenement – Webinar 8 september

Nieuw evenement op de agenda!

In tijden waarin alle activiteiten online plaatsvinden, informeren wij ons platform graag over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarom nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de webinar op 8 september 2020.

De webinar wordt gehouden door het samenwerkingsverband Antive (bestaande uit de partijen Isala – Research Manager – TAPAS – mi-ce – Factory CRO – CtrP), die medtech start-ups begeleiden met klinisch onderzoek met medical devices. In deze webinar die zij samen met Health Valley organiseren, gaan zij het hebben over de gevolgen van de Medical Device Regulation (MDR) voor klinisch wetenschappelijk onderzoek.

Voor inschrijvingen en extra informatie, klik op de onderstaande link.

Het belang van wetenschappelijk onderzoek voor MDR registratie (Briskr Validate! webinar)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Deel dit bericht op:

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!