Gebruikersdag 2020

Op woensdag 12 februari 2020 heeft er weer een leerzame en succesvolle gebruikersdag van Research Manager plaatsgevonden in Utrecht. Door Remon Hollander, consultant bij Research Manager, werd een aftrap gegeven van de dag met een presentatie over de module Data Management. Hierbij werden de nieuwe features van het afgelopen jaar afgelopen jaar toegelicht en de jaarplanning voor 2020 gepresenteerd. Door Roland van der Vliet van onze partner Synappz werd een presentatie gegeven over hun mogelijkheden op het gebied van Digital Healthcare in combinatie met Research Manager.

Na de uitgebreide lunch ging de 2e helft van de gebruikersdag van start met presentaties over Study Management. Eerst werden door Remon de nieuwe features en de planning voor 2020 toegelicht. Hierna gaf Marika Trieling, Wetenschapscoordinator bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, een presentatie. Marika nam iedereen vanuit het gebruikersperspectief mee de applicatie in, om zo alle nieuwe features te tonen. Tijdens de presentatie werd er ingezoomd op onderwerpen die door de aanwezige gebruikers waren aangedragen, waaronder de mogelijkheden op het gebied van de VGO, begrotingen, amendementen, monitoring en de nieuwe community.

Al met al weer een geslaagde dag, waarbij wij als Research Manager samen met onze gebruikers nieuwe inzichten hebben kunnen opdoen. Een speciaal woord van dank aan onze gastsprekers Roland van der Vliet en Marika Trieling. De nieuwe community is bereikbaar via deze link. Tot de volgende gebruikersdag!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deel dit bericht op:

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!