Maatregelen coronavirus

Zoveel mogelijk thuiswerken

De volksgezondheid van ons land staat ook voor ons voorop. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken en om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te beschermen, zullen al onze medewerkers vanaf vandaag zo veel mogelijk vanuit huis werken. Daarnaast zullen alle fysieke afspraken ook worden uitgesteld, of waar mogelijk digitaal plaatsvinden.

Deze maatregelen zijn conform de aangekondigde maatregelen door de ministeries van Medische Zorg en Onderwijs en zijn van kracht tot en met 6 april 2020.

Onze dienstverlening gaat door

Onze gehele dienstverlening is er op gericht om te allen tijde in de lucht te blijven, zo ook nu. Onze ontwikkelaars werken thuis aan de nieuwste features, onze support is gewoon bereikbaar en ook onze consultants staan vanzelfsprekend, weliswaar op afstand, voor onze klanten en gebruikers klaar.

Bedankt voor jullie inzet

Aan alle zorgprofessionals die zich nu, in deze hectische periode omtrent het coronavirus, nóg meer dan normaal inzetten om ons de best mogelijke zorg te geven: Bedankt voor jullie inzet!

Share:

More Posts

Een dagje met…

In deze rubriek geven wij jullie graag inzicht in een dag met een van onze collega’s. Deze week aan het