Onze diensten

Rapportages

Je hebt de mogelijkheid om zelf rapportages samen te stellen of gebruik te maken van de standaard rapportages die meegeleverd worden, zoals een Jaarverslag of een Voortgangsrapportage. Zo kun als wetenschapsbureau met een druk op de knop de jaarverslagen rapporteren aan de Raad van Bestuur of aan bijvoorbeeld de IGJ. Onze consultants kunnen ondersteuning bieden bij het opzetten van de gewenste rapportages.

Digitaal METC

Digitaliseer alle processen en administratie van de METC. De METC heeft met deze tool de mogelijkheden om digitaal te vergaderen en alle taken digitaal af te handelen. Krijg direct inzicht in de doorlooptijden van de toetsing en maak gebruik van standaard (goedkeurings-)brieven.

Audit trail

Door steeds strengere wet- en regelgeving is een audit trail van essentieel belang. Met onze audit trails worden alle handelingen en wijzigingen per gebruiker en patiënt vastgelegd.

Zo voldoet u aan de wetgeving zonder er verder administratieve lasten bij te krijgen.

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!