Mede-oprichter van het HIP

Research Manager stond aan de wieg van Health Innovation Park (HIP). Nog altijd zijn we actief binnen het HIP! Het netwerk is waardevol, aldus Paul Somberg, directeur Research Manager. Wat doen we met Research Manager en waarom is dit volgens ons van toegevoegde waarde voor de zorg? Wij maken van data waardevolle informatie”, licht Paul toe. ,,Informatie die bruikbaar is voor de interpretatie van de uitkomsten van onderzoeken. We bouwen moderne tools die organisaties kunnen inzetten en we zorgen dat die tools ook data kunnen interpreteren. Want dan pas heb je er wat aan. Dan hebben ze waarde.” Volgens Paul is het HIP vooral van toegevoegde waarde vanwege de verschillende programma’s die worden ontwikkeld ten behoeve van het verbeteren van de zorg. Vooral nu er een nieuw programma waarin vooral nagedacht wordt over de effectieve inzet en ontwikkeling van eHealth wordt ontwikkeld. ,,Ik verwacht daar veel van”, laat Paul weten. ,,Ik ben ervan overtuigd dat het goed is om met professionals vanuit verschillende disciplines de kennis en ervaring uit te wisselen en te bundelen. Daar komen vast weer nieuwe projecten of andere initiatieven uit voort waarmee we de zorg weer een stukje beter mee kunnen maken!” Het hele interview lezen? Dat kan. Ga naar: https://bit.ly/2Hq1Vw1

Geen reactie's

Geef een reactie

Deel dit bericht op:

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.