Contact icon Hulp nodig Direct starten Vraag een gratis proefversie aan

Onze experts helpen met de inrichting van de Clinical Research Suite

Professional Services

Klinisch onderzoek naar een hoger level tillen? Onze Professional Services zijn een aanvulling op de Clinical Research Suite en bieden ondersteuning tijdens het opzetten, inrichten en uitvoeren van het klinisch onderzoeksproces. Deze tools, features en persoonlijke ondersteuning zijn een combinatie van onze jarenlange ervaring en focus op krachtige en moderne technologie. Maak gebruik van ResearchManager Professional Services voor een optimaal, betrouwbaar, veilig en duurzaam onderzoeksproces. 

Study Management

Een succesvol onderzoek start bij een goede studie-opzet en goed ingerichte studieprocessen. Met ons Study Management bieden we ondersteuning in elke fase van het onderzoeksproces. We richten ons op het plannen, beheren en coördineren van het onderzoek. Op die manier zorgen we er samen voor dat de studie op koers en binnen budget blijft. Wist je dat Site Management ook belangrijk is? Met doeltreffende supervisie op onderzoekslocaties, met het handhaven van strikte naleving van regelgeving en kwaliteitsnormen. Tenslotte bieden we met Study Management een effectieve planningstool. Study Management is dé basis voor een kwalitatief en succesvol onderzoek.

Contact opnemen

Regulatory

Nu we de studie op de rails hebben, is het tijd voor de volgende fase: Voorbereiding en Regelgeving. Cruciaal voor een betrouwbaar onderzoek. We ondersteunen onderzoekers met Regulatory Submissions zodat documentatie tijdig en nauwkeurig wordt ingediend bij relevante autoriteiten. Met Legal Representation voldoet het onderzoek aan regelgeving en zorgen we voor juridische waarborging, terwijl we met Investigator Selection & Site Qualification helpen met een zorgvuldige selectie van het onderzoeksteam en geschikte locaties. Als laatste biedt Investigator Meetings ervoor dat onderzoekers goed geïnformeerd zijn en blijven en zich aan de voorgeschreven studieprotocollen houden.

Contact opnemen

Data Management

Nauwkeurig beheer en rapportage van data zijn in deze fase cruciaal. Onze diensten in Data Management en Statistics zorgen voor consistente en betrouwbare dataverzameling. Maar ook analyse en rapportage zijn hierin onmisbare elementen. Onze expertise in Medical Writing is essentieel voor het opstellen van vereiste documentatie, terwijl we met Safety Reporting aan relevante autoriteiten rapporteren.

Contact opnemen

Monitoring

Nu alle voorbereidingen zijn getroffen, is het tijd om Controle & Toezicht in te regelen. Met deze tools verzekeren we continu nauwkeurige controle van gegevens. Op die manier garanderen we dat gegevens op een correcte wijze verzameld worden. Maar, we voeren ook (on-site) QA audits uit. Zowel op locatie als op afstand, om te bevestigen dat alle activiteiten binnen het onderzoeksproces voldoen aan de kwaliteitsnormen en de integriteit van het onderzoek niet in gevaar komt. Met Surgery Support Service zorgen we voor naleving van studieprotocollen tijdens chirurgische ingrepen die ten behoeve van een onderzoek worden gedaan.

Contact opnemen

Rapportages

Na data- en gegevensverzameling en -controle zorgen we voor Rapportage & Conformiteit. Onze services voor Data Management en Statistics bieden betrouwbare dataverzameling, maar ook grondige analyse en heldere rapportages. Deze rapportages voldoen aan de wettelijke eisen en zijn opgesteld door experts in klinisch onderzoek. Op die manier combineren we onze jarenlange ervaring in klinisch onderzoek met de moderne Clinical Research Suite.

Contact opnemen