Research Manager lid Foodvalley

Groeimarkt

De Nederlandse foodsector zien we als een potentiële en interessante groeimarkt voor wetenschappelijk onderzoek. Daarom is Research Manager als één van de marktleiders op dit gebied begin 2020 lid geworden van Foodvalley, dat we hebben leren kennen als een toonaangevend netwerk met interessante leden. We kunnen aantoonbare waarde toevoegen met onze kennis en diensten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en we komen graag in contact met leden van Foodvalley om zo mooie nieuwe samenwerkingen te creëren.

Onderzoeksplatform

Eén centrale plek voor alles rond wetenschappelijk onderzoek en registraties: van het verzamelen en de mogelijkheid tot delen van data in een gevalideerde en veilige database, tot het digitaal managen van het onderzoeksproces. Dat is wat wij food science bieden met ons onderzoeksplatform. We waarborgen het hele proces: van het eerste idee voor een onderzoek tot publicatie van een wetenschappelijke paper. Zo kunnen onderzoekers zich volledig richten op hun core business, wordt het indieningsproces van studies verkort en is uw organisatie toekomstbestendig voor inspecties en rapportages voor de RvB.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Foodvalley neem dan contact met ons op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Deel dit bericht op:

Neem contact op!

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.

 

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

 

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com