Stageplek voor een marketing en communicatie professional in spé

8 (Demo)

Stageplek voor een marketing en communicatie professional in spé

Wij hebben de slag gemaakt van productleverancier naar inhoudsdeskundigheid. Wij zijn op zoek naar stagiaires die kunnen onderzoeken en dit te vertalen naar een concreet marketing/communicatie plan waarbij moet worden onderzocht hoe de doelgroep hiervoor het beste kan worden bediend en benaderd op het gebied van marketing en communicatie.
Deze opdracht kan tijdens een standaard stage periode worden uitgevoerd.

Wij zijn op zoek naar
  • Iemand die bezig is met de opleiding MBO/HBO marketing & communicatie of MBO/HBO journalistiek
  • Iemand met interesse of affiniteit met de thematiek van inhoudsdeskundigheid en consultative selling.
Wat kun je van ons verwachten?

We zijn een klein team en daarom vinden we saamhorigheid en vertrouwen erg belangrijk. We zijn stuk voor stuk specialisten met onze eigen krachten. We verwachten veel van je, maar belonen je ook graag. Onder andere met vrijheid. We hebben de flexwerktrend begrepen en omarmd en daarom kun je bij ons veel vrijheid ervaren binnen je baan. Zowel in vrije tijd, vrijheid om te kunnen werken vanaf waar je ook wilt én vrijheid in je werk en ideeën. Daarnaast bieden we je genoeg vakantiedagen aan en een goede maandelijkse beloning voor je werk!

Wij bieden een relaxte omgeving waar jouw kennis en input ook echt op waarde worden geschat. Tijdens je stage zal je ook worden uitgedaagd om je reeds opgedane kennis en ervaring te gebruiken. Een inspirerende plek om te werken, in een oud pakhuis vlakbij het centrum van Deventer.

De kans om ervaring op te doen in een bedrijf in de scale-up fase die impact wil maken in de Life science sector. Deze opdracht kan tijdens een standaard stage periode worden uitgevoerd.

Ben je geĂŻnteresseerd in een stageplek?

Neem dan contact op met Paul Somberg via onderstaand contactformulier:

Doe met ons mee!