blocks-image-87.jpg (Demo)

Vacature Marketing / Creative stagiair(e)

ResearchManager is op zoek naar een Marketing stagiair(e).

Ben jij vanaf september 2022 beschikbaar, beschik je over een flinke dosis creativiteit en lijkt het je leuk om in een jong team jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn opzoek naar een meewerk stagiair(e) die ons kan ondersteunen op verschillende marketing vlakken zoals het up-to-date houden van onze website, het maken van informatieve filmpjes en het helpen brainstormen over nieuwe marketingconcepten.

ResearchManager faciliteert iedereen in de life science sector die met onderzoek te maken heeft. Ons online onderzoeksplatform biedt onderzoekers ├ę├ęn centrale omgeving waarmee zij data met elkaar kunnen delen en zo onderzoek naar een hoger plan kunnen tillen.

Wij zijn op zoek naar

  • Iemand die bezig is met de opleiding HBO in de richting marketing / communicatie / creative design.
  • Iemand met interesse of affiniteit met software in de zorgsector
Wat kun je van ons verwachten?

We zijn een klein team en daarom vinden we saamhorigheid en vertrouwen erg belangrijk. We zijn stuk voor stuk specialisten met onze eigen krachten. We verwachten veel van je, maar belonen je ook graag. Onder andere met vrijheid. We hebben de flexwerktrend begrepen en omarmd en daarom kun je bij ons veel vrijheid ervaren binnen je baan. Zowel in vrije tijd, vrijheid om te kunnen werken vanaf waar je ook wilt ├ęn vrijheid in je werk en idee├źn. Daarnaast bieden we je genoeg vakantiedagen aan en een goede maandelijkse beloning voor je werk!

Wij bieden een relaxte omgeving waar jouw kennis en input ook echt op waarde worden geschat. Tijdens je stage zal je ook worden uitgedaagd om je reeds opgedane kennis en ervaring te gebruiken. Een inspirerende plek om te werken, in een oud pakhuis vlakbij het centrum van Deventer.

De kans om ervaring op te doen in een bedrijf in de scale-up fase die impact wil maken in de Life science sector. Deze opdracht kan tijdens een standaard stage periode worden uitgevoerd.

Ben je geïnteresseerd in een vacature?
Neem contact op met Leonie Roijen via Leonie@myresearchmanager.com.

Leave a comment