Strategische samenwerking tussen Synappz en Research Manager

                               

 

’s Hertogenbosch/Deventer, 25 november 2019

Synappz Digital Healthcare en Research Manager kondigen een strategische samenwerking aan waarbij hun digitale platformen Clinicards en het Research Manager Onderzoeksplatform met elkaar geïntegreerd worden. Het doel is om één digitale totaaloplossing voor data-intensief klinisch onderzoek aan te kunnen bieden aan zorginstellingen, CROs, Medtech- en farmaceutische bedrijven.

“Voor klinisch onderzoek zijn patiëntengegevens van cruciaal belang. Steeds meer wordt gebruik gemaakt van ‘Real World Evidence’ ofwel gegevens die patiënten eenvoudig in een thuissituatie, in de ‘echte’ wereld, kunnen bijhouden via hun smartphone”, stelt Erik van der Zijden, CEO van Synappz. “Dit is precies de kracht van ons platform Clinicards. Wij zijn al actief in verschillende klinische onderzoeken, maar zochten nog naar mogelijkheid om de data in een professioneel onderzoeksplatform te kunnen onderbrengen. De integratie met Research Manager was dus een logische stap. ”

“Binnen Research Manager faciliteren wij iedereen in de Life Science sector die met onderzoek te maken heeft. Met ons online onderzoeksplatform bieden wij één centrale plek voor alle services en informatie voor het delen van data. Door de integratie met Clinicards kunnen we onze diensten op een nog hoger niveau tillen door de focus te leggen op eenvoudige verzameling van patiëntendata en het verhogen van de betrokkenheid van patiënten”, aldus Paul Somberg, CEO van Research Manager.

Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren maar zullen de samenwerking aangaan daar waar het de meeste waarde toevoegt. Zowel Synappz als Research Manager streven ernaar om klinisch onderzoek significant te verbeteren door het inzetten van hoogwaardige digitale technologieën voor de zorgverlener, onderzoeker en patiënt.

Voor meer informatie over Clinicards, klik hier

Voor meer informatie over Research Manager, klik hier

Share:

More Posts