Onze diensten

Rapportages

Je hebt de mogelijkheid om zelf rapportages samen te stellen of gebruik te maken van de standaard rapportages die meegeleverd worden, zoals een Jaarverslag of een Voortgangsrapportage. Zo kun als wetenschapsbureau met een druk op de knop de jaarverslagen rapporteren aan de Raad van Bestuur of aan bijvoorbeeld de IGJ. Onze consultants kunnen ondersteuning bieden bij het opzetten van de gewenste rapportages.

Lokale haalbaarheid

Met deze module kunnen per type studie de stappen voor goedkeuring van de Raad van Bestuur (lokale haalbaarheid) worden gemanaged. Met Research Manager voldoet u aan alle eisen en bouwt u meteen een Verklaring Geschiktheid Onderzoeksinstelling (VGO) op.

Begrotingen en offertes

Met deze tool kun je eenvoudig per studie een begroting met standaard begrotingsregels opbouwen. Daarnaast kun je met deze tool overzichtelijk alle offertes van de betrokken afdelingen vastleggen in het studie dossier en deze combineren met de begroting. Wanneer je ook gebruik maakt van de Visits tool, worden de verrichtingen per patiënt automatisch gekoppeld aan de begroting voor een transparante financiële administratie.

ECTR

Met deze module kunnen per type studie de stappen voor goedkeuring van het METC worden gemanaged. Met Research Manager voldoet u aan alle eisen en bouwt u meteen een Verklaring Geschiktheid Onderzoeksinstelling (VGO) op.

Dashboards

Samen met onze consultants of zelf, creëer je inzicht in de verzamelde data. Het dashboard toont realtime data op elke gewenste plek binnen het Research Manager Onderzoeksplatform. Zo zijn er ook dashboards voor het wetenschapsbureau over het bijvoorbeeld aantal studies per studie type, de resultaten, en de status van alle studies in een bepaalde periode.

Multi/Single center onderzoek

Het Research Manager Onderzoeksplatform is volledig geschikt voor zowel Multi als Single center onderzoek. Zo verzamel je eenvoudig onderzoeksdata per site, maar heeft ook elk deelnemend centrum toegang tot het studiedossier en kan direct inzien wat de status van de lokale haalbaarheid per site is. Via de verschillende rollen en rechten kunnen sites volledig gescheiden maar op een veilige manier samenwerken.

Visits en verrichtingen

Met deze tool stel je eenvoudig per onderzoek een eigen flowchart in. Zo kun je per visit de verrichtingen koppelen en maak je met een druk op de knop de planning beschikbaar voor de afdelingen of het onderzoeksteam. Maak gebruik van Begrotingen en offertes en alle verrichtingen worden automatisch bijgehouden in de financiële administratie. Bijkomende voordelen: efficiënte processen en de verrichtingen zijn traceerbaar via een logboek.

Audit trail

Door steeds strengere wet- en regelgeving is een audit trail van essentieel belang. Met onze audit trails worden alle handelingen en wijzigingen per gebruiker en patiënt vastgelegd.

Zo voldoet u aan de wetgeving zonder er verder administratieve lasten bij te krijgen.

Neem contact op!

Research Manager heeft een Supportdesk die altijd via de email bereikbaar is. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar onderstaand emailadres.

SUPPORT

Telefoon: +31 570 756 514
E-mail: support@myresearchmanager.com

MARKETING & SALES

Telefoon: +31 570 594 789
E-mail: sales@myresearchmanager.com

We zijn altijd bereid met je mee te denken over wat voor jou de beste oplossing is. Misschien wil je onze oplossing eerst even uitproberen? Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Je kunt ons ook altijd even een mail sturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!