20 (Demo)

Wie zijn wij?

ResearchManager faciliteert iedereen in de life science sector die met onderzoek te maken heeft. Ons online onderzoeksplatform biedt onderzoekers Ă©Ă©n centrale omgeving waarmee zij data met elkaar kunnen delen en zo onderzoekers in hun kracht zetten!

Wij zijn opzoek naar een full-stack developer!

De kwaliteit van de, mede door jou geprogrammeerde software, is helemaal jouw ding. Alle stappen van User Experience (UX), User Interface (UI) tot dataverwerking en -opslag worden doorlopen. Je bent daarmee nauw betrokken bij het opstellen van de functionele en technische specificaties. Je werkt daarom ook samen met onze R&D-afdeling en operationeel leider. Waar wij ons mee bezig houden, raakt alle vlakken van ontwikkelingen op gebied van ICT in de zorg, softwareapplicatie en apps.

Onze innovatieve oplossingen worden ingezet voor, tijdens en na klinisch onderzoek en registraties in de zorg. In de afgelopen vijf jaar hebben wij een gerenommeerde klantengroep opgebouwd die bestaat uit Academische ziekenhuizen en Topklinische ziekenhuizen.

Wat ga je doen?

De ICT afdeling bij ResearchManger bestaat uit testers, ontwikkelaars  en consultants die hun inhoudelijke bijdrage leveren. Dit Research & Development team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling Ă©n het beheer van het dataplatform.

Waar jij in uitblinkt:

 • Afgeronde HBO/WO informatica opleiding
 • Goede ervaring met C# .NET
 • Goede ervaring met ASP.NET
 • Ervaring met HTML, CSS, JavaScript en jQuery
 • Ervaring met SQL en databases. Bij voorkeur ervaring met Microsoft SQL Server
 • Ervaring met ASP.NET WebForms is een prĂ©

 Zijn wij jouw nieuwe werkgever?

ResearchManager is volop in beweging. Van leverancier van software zijn wij de afgelopen jaren doorgegroeid naar een autoriteit op het gebied van (zorg)data met een eigen research platform. Daarnaast staat er nog veel meer te gebeuren in de ontwikkeling, maar daar vertellen we je tijdens een kop koffie graag nog veel meer over!

Vanuit jouw functie lever je een bijdrage aan de hele organisatie. Dat doe je deels vanuit huis, maar ook op het kantoor in Deventer, midden in de binnenstad!

Wat bieden wij jou?

Het aantal uren per week is bespreekbaar.

Daarnaast:

 • een (meer dan) marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • een contract voor 6 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden met veel zelfstandigheid
 • mogelijkheid tot (veel) thuiswerken
 • ontwikkelmogelijkheden: je kunt ook extra rollen oppakken wanneer je dat wilt

Ja, dit wil ik!

Enthousiast? Dan zijn wij het ook! Stuur snel je motivatiebrief en CV t.a.v. Linsey Go naar linsey@myresearchmanager.com of reageer via het onderstaande formulier

Doe met ons mee!

  Leave a comment