Contract Research Organizations

CRO’s

CRO’s spelen een belangrijke rol in klinisch onderzoek omdat zij onderzoekssponsors ondersteunen in de planning, uitvoering en het beheer van klinische studies. Het is van groot belang dat CRO’s kunnen vertrouwen op betrouwbare tools om hun werk efficiënt uit te voeren terwijl ze voldoen aan strikte regelgevende normen. ResearchManager biedt CRO’s een uitgebreid assortiment aan tools, set-ups en zelfs een uniek partnership die gericht zijn op het stroomlijnen van klinische processen, gegevensbeheer en regelgeving. Zo ondersteunt ResearchManager hen in elk facet van hun activiteiten.

Gestroomlijnde projecten met CTMS en eTMF

ResearchManager biedt CRO’s een naadloze oplossing voor het beheren van studieprocessen en documentatie. CTMS biedt flexibiliteit in het stroomlijnen en beheren van processen, waaronder acquisitie, (lokale) haalbaarheid, site selectie en contracten, regulatory, visit tracking, financiën, monitoring en projectmanagement. eTMF maakt efficiënt documentbeheer mogelijk door essentiële documenten centraal op te slaan, inclusief automatische waarschuwingen en herinneringen. Deze geïntegreerde tools stellen CRO’s in staat om efficiënt samen te werken en tegelijkertijd te voldoen aan nationale en internationale regelgeving.

Betrouwbare gegevensverzameling met EDC

Moderne gegevensverzameling is van essentieel belang voor klinisch onderzoek en onze tool EDC speelt een centrale rol. CRO’s vertrouwen op ResearchManager EDC om het proces van gegevensverzameling te stroomlijnen. Het stelt CRO’s in staat om het dataverzamelingsproces te vereenvoudigen, snel inzicht te krijgen  in onderzoeksgegevens en de hoogste niveaus van gegevensbeveiliging te waarborgen. De Clinical Research Suite maakt het mogelijk om onze tools flexibel in te zetten. Daarom kun je tools zoals RTSM, ePRO en eConsent eenvoudig aanvinken wanneer nodig.

Vereenvoudigd en beveiligd documentbeheer met RIMS

CRO’s moeten voldoen aan complexe eisen van sponsors, ethische commissies en wettelijke voorschriften. Het beheer van documentatie die belang zijn voor regelgevende instanties is dus van essentieel belang. ResearchManager RIMS (Regulatory Information Management System) is speciaal ontworpen om CRO’s te ondersteunen bij het efficiënt en compliant beheren van documenten, zodat ze zich volledig kunnen blijven richten op de samenwerking met sponsors. 

Ontvang een offerte

Gebruikers en partners van ResearchManager

DataClinic CRO
Eyecontrol
CRA
Anova CRO
ID3 Medical
Bryoptera
Cantor BioConnect
Metrics
arrow
arrow

Voor CRO’s en sponsors wereldwijd

CRO Partnerprogramma

Partners van ResearchManager krijgen toegang tot de beste online infrastructuur voor decentrale clinical trials en clinical operations. Maak kennis met de Clinical Research Suite en ontvang exclusieve ondersteuning en financiële voordelen.

Partners krijgen exclusief toegang tot de Clinical Research Suite

De Clinical Research Suite (CRS) bestaat uit bewezen krachtige technologie voor een flexibele, betrouwbare en unieke infrastructuur om (decentrale) onderzoeken op te zetten en te beheren. Ook persoonlijke ondersteuning en flexibele prijsmodellen zijn belangrijke voordelen van het CRO Partnerprogramma.

Met de Clinical Research Suite beschikken CRO’s en sponsors over geoptimaliseerde functionaliteiten voor procesmanagement die naar wens kunnen worden ingesteld en gebruikt voor verschillende branches, praktijken en typen studies (fase 1 tot complexe gerandomiseerde studies). Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen gebruikmaakt van dezelfde, gevalideerde en betrouwbare software en processen, wat studies efficiënter maakt en financiële voordelen oplevert.

Voordelen voor CRO Partners

Met het CRO Partnerprogramma is jarenlange ervaring in Clinical Research Software gecombineerd met processen en bedrijfsontwikkeling. Succes heeft de hoogste prioriteit, met als bijkomend voordeel efficiëntie in clinical trials en clinical operations wereldwijd.

  • Een toegewijde vertegenwoordiger die voorziet in behoeften en ondersteuning biedt.
  • Toegang tot voorkeursprijzen met flexibele prijsmodellen voor zakelijke overeenkomsten.
  • Ondersteuning in de vorm van support, marketingmaterialen, promotieactiviteiten en co-branding, inclusief hulp bij RFI/RFP’s en productdemonstraties.
  • Een trainingsprogramma dat studieverantwoordelijken ontwikkelt tot experts in robuuste en flexibele technologie.
  • Toegang tot een kennisbank en helpdesk om kennis op peil te houden met voortdurende technologische ontwikkeling.

Gebruikerservaringen

Clinical Research, 10.000+ medewerkers Gebruikt software voor: 1 jaar

Aantal sterren

''Ik gebruik ResearchManager binnen het METC. Het platform zorgt voor dat het een overzichtelijk geheel waarin duidelijk te zien is wat de METC nodig heeft en welke documenten er zijn goedgekeurd voor gebruik. Communicatie met de betrokkenen zonder tussenpersoon is ook super. Elektronisch goedkeuren is ook heel handig. Op dit moment weet ik niet wat ik nog verbeterd zou willen zien, maar ik gebruik het dan ook nog niet zo lang.''

Henriette T.
Henriette T.

Ambtelijk Secretaris

Hospital & Health Care, 10,001+ employees Gebruikt software voor: 2 jaar

Aantal sterren

''Onze ervaring met ResearchManager is zeer positief. Het cloudgebaseerde alles-in-één systeem voor het indienen en beoordelen van onderzoeken heeft ons onderzoeksmanagement aanzienlijk verbeterd. Het is toegankelijk, biedt uitstekende ondersteuning en heeft handige archiveringsmogelijkheden. Dit zorgt voor transparantie en tijdsbesparingen voor ons secretariaat en medewerkers. Het is eenvoudig om overzichten te genereren, wat het proces efficiënt maakt voor onderzoekers en bevoegde autoriteiten. Ook de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voor commissieleden zijn waardevolle kenmerken.''

Linda V.
Linda V.

Drs.

Gezondheid, Welzijn en Fitness, 10.001+ werknemers Gebruikt software voor: 1 jaar

Aantal sterren

''Onze ervaring met deze software is uitstekend. Het is gebruiksvriendelijk en biedt een efficiënte manier om onze documenten te beheren, met eenvoudige toegang voor alle gebruikers. Een van de opvallende kenmerken is het gebruiksgemak, met een goed ontworpen lay-out die het ophalen van documenten vereenvoudigt. Wat betreft nadelen hebben we niets gevonden om kritiek op te leveren of verbeteringen voor te stellen.''

Julia R.
Julia R.

Onderzoeker

Medical Devices, 1-10 medewerkers Gebruikt software voor: 1 jaar

Aantal sterren

''We zijn onlangs overgestapt op ResearchManager vanaf een ander platform, en het blijkt een solide keuze te zijn. De software is zeer effectief in het beheren van versienummers, documenten en team samenwerking, en biedt een waardevolle oplossing voor onze behoeften. Tot nu toe zijn er geen noemenswaardige nadelen geconstateerd. Hoewel het even duurde om vertrouwd te raken met de toegang en functionaliteiten, vinden we het nu eenvoudig en gebruiksvriendelijk.''

Fysiotherapeut

Ziekenhuis en gezondheidszorg, 501-1.000 werknemers Gebruikt software voor: 1 jaar

Aantal sterren

''ResearchManager vergemakkelijkt de gegevensuitwisseling met andere onderzoeksteams, zelfs met diegenen die actief zijn op verschillende onderzoekslocaties. Het systeem biedt functionaliteit voor elektronische handtekeningen, waardoor het proces om geïnformeerde toestemming van studie-deelnemers te verkrijgen en vast te leggen, wordt gestroomlijnd. Het overzetten van grote gegevenssets vanuit de toepassing kan enige extra tijd vergen.''

Esther V.
Esther V.

Onderzoekscoördinator

Hospital & Health Care, 10,001+ medewerkers Gebruikt software voor: 2 jaar

Aantal sterren

''Toen we op zoek waren naar nieuwe software, bood ResearchManager destijds de beste opties. Het platform integreerde alle functionaliteiten die we nodig hadden in één systeem, wat niet alleen praktischer was, maar ook financieel aantrekkelijk. We besloten daarom over te stappen naar ResearchManager. Een van de grootste voordelen van ResearchManager is dat het alle faciliteiten bevat die ik nodig heb, allemaal geïntegreerd in één systeem. Dit maakt mijn werk een stuk efficiënter en gestroomlijnder. ResearchManager is daarnaast goed bereikbaar en beantwoordt vragen snel en adequaat. Prettige organisatie!''

arrow
arrow
Bekijk alle reviews
Thierry Wetting

Thierry Wetting

International Sales Manager

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw industrie?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.