Voor CRO’s en sponsors wereldwijd

CRO Partnerprogramma

Partners van ResearchManager krijgen toegang tot de beste online infrastructuur voor decentrale clinical trials en clinical operations. Maak kennis met de Clinical Research Suite en ontvang exclusieve ondersteuning en financiële voordelen.

Exclusieve Toegang tot de Clinical Research Suite

De Clinical Research Suite (CRS) bestaat uit bewezen krachtige technologie voor een flexibele, betrouwbare en unieke infrastructuur om (decentrale) onderzoeken op te zetten en te beheren. Ook persoonlijke ondersteuning en flexibele prijsmodellen zijn belangrijke voordelen van het CRO Partnerprogramma.

Met de Clinical Research Suite beschikken CRO’s en sponsors over geoptimaliseerde functionaliteiten voor procesmanagement die naar wens kunnen worden ingesteld en gebruikt voor verschillende branches, praktijken en typen studies (fase 1 tot complexe gerandomiseerde studies). Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen gebruikmaakt van dezelfde, gevalideerde en betrouwbare software en processen, wat studies efficiënter maakt en financiële voordelen oplevert.

Volledige ondersteuning in klinisch onderzoek

Met de Clinical Research Suite is het mogelijk om de verzameling, verwerking en indiening van klinische onderzoeksgegevens te optimaliseren, met name bij regelgevende instanties. Hierdoor wordt de ontwikkeling en goedkeuring van levensreddende medicijnen en apparaten versneld. De ResearchManager CRS ondersteunt fase I-IV klinische onderzoeken van elke omvang in de meeste talen en is toegankelijk vanaf alle elektronische apparaten, inclusief desktops, laptops, tablets en smartphones.

Onze gebruikers en partners

Anova CRO
Metrics
CRA
Bryoptera
Cantor BioConnect
DataClinic CRO
ID3 Medical
arrow
arrow

Voordelen voor CRO Partners

Met het CRO Partnerprogramma is jarenlange ervaring in Clinical Research Software gecombineerd met processen en bedrijfsontwikkeling. Succes heeft de hoogste prioriteit, met als bijkomend voordeel efficiëntie in clinical trials en clinical operations wereldwijd.

  • Een toegewijde vertegenwoordiger die voorziet in behoeften en ondersteuning biedt.
  • Toegang tot voorkeursprijzen met flexibele prijsmodellen voor zakelijke overeenkomsten.
  • Ondersteuning in de vorm van support, marketingmaterialen, promotieactiviteiten en co-branding, inclusief hulp bij RFI/RFP’s en productdemonstraties.
  • Een trainingsprogramma dat studieverantwoordelijken ontwikkelt tot experts in robuuste en flexibele technologie.
  • Toegang tot een kennisbank en helpdesk om kennis op peil te houden met voortdurende technologische ontwikkeling.

ResearchManager is partner voor CRO’s Wereldwijd

ResearchManager biedt moderne en bewezen technologieën, gecombineerd met klantgerichte ervaring, voor schaalbare en flexibele oplossingen in elke fase van het onderzoeksproces. 

  • Flexibele en krachtige technologie in de Clinical Research Suite met de nadruk op flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.
  • Pionier in eClinical-software sinds 2013, met klinische oplossingen voor diverse zorggerelateerde branches.
  • Streven naar het overtreffen van verwachtingen op het gebied van technologie, prijsmodellen, ondersteuning, professionele diensten en training. 

Samen impact maken op de wereld van klinisch onderzoek?

ResearchManager neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken.
Toestemming(Vereist)